- 185 g marynowanej papryki
- 50 g posiekanych czarnych oliwek
- 200 g miękkiego sera koziego
- ząbek czosnku
- pęczek bazylii
- sól, pieprz
Wyjmij paprykę ze słoika i podziel na dwa płaty, oliwę pozostaw.
Przygotuj farsz: do koziego serka i ziół dodaj oliwki, czosnek i łyżkę oliwy ze słoika.
Starannie wymieszaj, dopraw solą i pieprzem.
Małą łyżeczką, delikatnie nałóż farsz i zwiń papryki (możesz na 2-3 godziny wstawić do lodówki, by farsz stwardniał).
Ułóż na półmisku i podawaj z gałązkami ziół.
Małą łyżeczką, delikatnie nałóż farsz i zwiń papryki (możesz na 2-3 godziny wstawić do lodówki, by farsz stwardniał).
Ułóż na półmisku i podawaj z gałązkami ziół.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz