Łączna liczba wyświetleń

wtorek, 22 kwietnia 2014

HISZPAŃSKIE ZIELONE OLIWKI Z KOZIM SEREM ORZECHAMI I MIODEM

  • hiszpańskie zielone oliwki,
  •  kozi ser,
  •  jabłka
  •  kilka orzechów laskowych,
  •  naturalny miód wielokwiatowy, 
  • sok z jednej cytryny, 
  • oliwa
  •  tymianek.
pokroić ser kozi na kawałki wielkości orzecha laskowego. 
Obrać jabłka, a następnie pokroić w 1 cm kostkę i wymieszać z odrobiną soku z cytryny. 
Połączyć zielone oliwki, ser kozi, jabłka i orzechy laskowe w miseczce. 
Przygotować dressing z 2 łyżek miodu, reszty soku z cytryny i 4 łyżek oliwy z oliwek. 
Dressing i składniki połączyć, odstawić na 20 minut, by smaki się wymieszały.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz