- hiszpańskie zielone oliwki,
- kozi ser,
- jabłka
- kilka orzechów laskowych,
- naturalny miód wielokwiatowy,
- sok z jednej cytryny,
- oliwa
- tymianek.
pokroić ser kozi na kawałki wielkości orzecha laskowego.
Obrać jabłka, a następnie pokroić w 1 cm kostkę i wymieszać z odrobiną soku z cytryny.
Połączyć zielone oliwki, ser kozi, jabłka i orzechy laskowe w miseczce.
Przygotować dressing z 2 łyżek miodu, reszty soku z cytryny i 4 łyżek oliwy z oliwek.
Dressing i składniki połączyć, odstawić na 20 minut, by smaki się wymieszały.
Obrać jabłka, a następnie pokroić w 1 cm kostkę i wymieszać z odrobiną soku z cytryny.
Połączyć zielone oliwki, ser kozi, jabłka i orzechy laskowe w miseczce.
Przygotować dressing z 2 łyżek miodu, reszty soku z cytryny i 4 łyżek oliwy z oliwek.
Dressing i składniki połączyć, odstawić na 20 minut, by smaki się wymieszały.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz